Terug naar overzicht

Genomineerden Team van het jaar 2016-2017

Gyas Zwaar ‘17 

Eerstejaars Zwaar ’17 is een ploeg van 12 roeiers en twee stuurtjes, die in het seizoen 2016-2017 het Eerstejaarsklassement wonnen namens Gyas. Deze roeiers zijn in dit seizoen voor het eerst begonnen met wedstrijdroeien. Vanaf oktober werden zij klaargestoomd voor de wedstrijden die vanaf februari plaatsvinden. De eerste wedstrijden vinden plaats over een afstand van 5 of 8 kilometer, waarna het korte baan seizoen begint, met wedstrijden op een tweekilometer-baan. Om in het nationale klassement de andere 15 ploegen te verslaan moesten ze de laatste vijf wedstrijden allemaal winnen, wat ze wisten te doen. Daarnaast werd het Gyas record op de 2 kilometer aangescherpt!

Deltaserat Fight-team

Stem voor het Deltaserat fight-team. Niet alleen waren ze één van de beste deelnemende teams op een internationaal toernooi, ze hebben ook nog eens twee zilveren medailles mee naar huis genomen. Na een lange en zware periode van trainen, hard werken en zweten hebben ze zichzelf door het internationale toernooi gevochten met deelnemers van over de hele wereld. Ze ontvingen veel complimenten van andere gyms en lieten mensen in verbijstering achter met snelle winsten en goede technieken. Één van de leden van ons fight-team won zelfs van een tegenstander die befaamd was in de vechtsportwereld en die vele jaren ervaring had.

Stem voor Deltaserat fight-team, ze verdienen het.

Mattekloppers Judoteam

Het beste studentenjudoteam van Nederland

Ja- dat is nogal wat. Toch is ons bescheiden clubje de enige studentenclub die het op nationaal niveau durft op te nemen tegen de topclubs. En succesvol. Met een derde plek in de nationale mixteamcompetitie (1e klasse), een derde plek op het NK teams (damesteam) en goud op de Dutch open (herenteam) kijken we zeer tevreden terug op seizoen 2016/2017.

In 2018 verwachten we nog veel meer buffelen en gezelligheid bij de Mattekloppers, met als hoogtepunt het lustrumtoernooi ter ere van ons 50-jarig bestaan!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.