Terug naar overzicht

Gezocht: ACLO Bestuur 2018-2019

De ACLO is op zoek naar een nieuw Dagelijks en Algemeen Bestuur 2018-2019. Solliciteer vóór woensdag 2 mei 2018!

Het Dagelijks Bestuur (DB) is fulltime en is beleidsuitvoerend. Het DB zit zo’n 40 uur per week op het ACLO-kantoor in het Sportcentrum en houdt zich onder andere bezig met het sportbewijsbeleid, sportverenigingen, evenementen, marketing, financiën, het vaststellen van het sportaanbod, het maken van het rooster en het verdelen van de subsidies. Het DB bestaat uit zes personen met verschillende functies, namelijk: voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator sport, coördinator PR & marketing en coördinator intern. Meer weten over elke functie? Lees de informatiebrochure.

Het Algemeen Bestuur (AB) is parttime en beleidsbepalend. Het AB beslist over belangrijke zaken waar de ACLO mee te maken heeft zoals de urentoekenning en subsidieverdeling voor verenigingen, investeringen in de accommodatie en overige beleidszaken. Het Algemeen Bestuur toetst of het Dagelijks Bestuur van de ACLO de door haar geformuleerde doelstelling haalt en of deze in lijn is met het meerjarenbeleidsplan. Het AB heeft dus een grote verantwoordelijkheid. Je vindt specifieke informatie over het AB in de informatiebrochure.

Wil je van het huidige bestuur horen hoe het bestuursjaar is? Kom naar een van de informatieavonden. De avonden vinden plaats in de Lunchroom (Sportsbar) van het Sportcentrum op de volgende data:

  • Donderdag 12 april 17.00 uur
  • Woensdag 18 april 17.00 uur
  • Dinsdag 24 april 17.00 uur

Of kom langs bij de interesseborrel op 30 april vanaf 20.00 in café de Koffer voor een gezellig drankje met het huidige bestuur!

Overtuigd? Stuur vóór woensdag 2 mei 2018 je CV en sollicitatiebrief voor het Dagelijks Bestuur naar secretaris@aclosport.nl en voor het Algemeen Bestuur naar voorzitter@aclosport.nl.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.