Terug naar overzicht

Heropening ACLO Sportcentrum

Beste sporters,

We gaan weer van start, vanaf maandag 18 mei bieden we buitensport aan op het Sportcentrum! In het kader van de overheidsmaatregelen rondom COVID-19 is het van belang dat onze heropening gefaseerd en gecontroleerd van start zal gaan. Wij zullen dus in eerste instantie met een beperkt sportaanbod gaan beginnen. Dit betekent buitensport met altijd 1,5 meter afstand tussen de sporters.

Sportaanbod

Vanaf maandag 18 mei starten we met de volgende sporten: Tennis/Padel en verschillende groepslessen. Alle kaarthouders (ACLO en SPR) kunnen na reservering gebruik maken van dit aanbod. Omdat het nog niet is toegestaan om binnen sport te beoefenen, zullen de groepslessen naar buiten (achter het Sportcentrum op de atletiek strook) worden verplaatst. Vanwege de Corona maatregelen zal er een maximum van 15 deelnemers worden gehanteerd en is reservering via onze website voor zowel de groepslessen als een tennis- of padelbaan verplicht.

Belangrijke informatie

  • Vanaf zondag 17 mei zullen de protocollen rondom het verantwoord sporten op onze website verschijnen. Deze zijn gebaseerd op de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid omtrent het Corona virus. Het is verplicht om als sporter de richtlijnen in die protocollen op te volgen. Lees hier de protocollen!
  • Via onze website kun je je aanmelden voor een groepsles of een reservering maken voor een tennis- of padelbaan door in te loggen met je studentnummer.  Dit kan vanaf 8 dagen voorafgaand aan een activiteit. Je kunt maximaal één reservering maken; ná je deelname aan een groepsles of reservering kan je je opnieuw ergens voor aanmelden. Voor tennis/padel geldt één reservering per koppel. Vanwege het nog beperkte aanbod van sport hopen wij op deze manier iedere ACLO en SPR-sporter een eerlijke kans te bieden.
  • Wanneer je niet aanwezig kan zijn bij een les of reservering waar je je voor hebt aangemeld, dien je deze te annuleren. Bij afwezigheid zonder afmelding krijg je een boete van €10,-.
  • De kleed- en douchegelegenheden op het Sportcentrum zijn gesloten. Zorg ervoor dat je je thuis omkleedt en na afloop van je les of reservering direct weer naar huis gaat. Toiletgebruik op het sportcentrum is alleen mogelijk bij hoge uitzondering.
  • Op het Sportcentrum worden looprichtingen aangegeven, zodat in combinatie met het opvolgen van de protocollen we gezamenlijk een zo veilig mogelijke sportomgeving creëren. Wij rekenen dan ook op jullie medewerking en de instructies ter plaatse dienen te worden gevolgd. Een rooster van de groepslessen die vanaf aanstaande maandag gegeven gaan worden is zichtbaar als je bent ingelogd via onze website.

Opstart overige sporten

De komende weken gaan we stapsgewijs het sportaanbod uitbreiden. Wij hopen zo snel mogelijk binnen de bestaande richtlijnen ons reguliere sportaanbod op te gaan bouwen. Ook hebben wij hierbij aandacht voor de wensen van de verenigingssporters. Daarnaast zal er zo snel mogelijk duidelijkheid komen over de beschikbaarheid van het zwembad in het Willem-Alexander Sportcomplex. We verwachten jullie daar volgende week over te kunnen informeren.

ACLO Dagelijks Bestuur & Directie Sportcentrum

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.