Terug naar overzicht

Inschrijvingen cursusperiode 2B zijn geopend!

Inschrijvingen cursusperiode 2B zijn geopend!

Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor de online cursussen van cursusperiode 2B! Vanwege de geldende corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om fysieke cursussen aan te bieden, maar er zijn een aantal leuke online alternatieven op de been gezet! Ga naar MyACLO en dan naar Enrollments en schrijf je in! Hieronder volgt een overzicht van alle aangeboden cursussen. Gedurende de inschrijfperiode kunnen er nog meer cursussen bijkomen waar je je voor kan inschrijven, dus blijf MyACLO in de gaten houden!

De voor-inschrijving voor cursusperiode 2B loopt tot en met zaterdag 9 januari 12.00, wanneer je bent ingeloot kan je je plek bevestigen tot en met 10 januari, en de na-inschrijving opent op 11 januari. Cursusperiode 2B loopt van 11 januari tot en met 7 februari.

LET OP! Vanwege het beperkte aantal plekken is het slechts toegestaan om bij 1 cursus daadwerkelijk ingeschreven te zijn. Wanneer je dus voor meerdere cursussen wordt ingeloot, kan je maar bij 1 cursus daadwerkelijk bevestigen. Dit geldt alleen voor cursussen met beperkte ruimte voor deelnemers. Bij cursussen met onbeperkte ruimte en de na-inschrijving zijn geen beperkingen voor het aantal inschrijvingen.

Aangeboden cursussen:

Healthy food

Bij de cursus Healthy Food leer je in een aantal weken wat precies de goede voeding is voor jou. Je krijgt inzicht in je eigen voedingspatroon en gaat bezig met het optimaliseren hiervan, volledig gericht op hoe jouw leven is ingericht en welke prestaties jij wil bereiken. De cursus wordt gegeven door diëtist Neeke Smit – www.smitjefit.com.

Deze cursus zal bestaan uit 4x een online meeting met de docent.

Crossfit

De cursus crossfit wordt aangeboden door Crossfit Noord. CrossFit is een trainingsmethode die verschillende stijlen samenbrengt in één training namelijk: Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. Tijdens de cursus zullen alle veelvoorkomende bewegingen uit CrossFit je stap voor stap uitgelegd.

Deze cursus zal bestaan uit 4x een online meeting met de docent.

Squash basics and theory

Tijdens deze cursus zal er in gegaan worden op de basisregels van squash en de theorie achter de sport en het spelletje. Er zullen een aantal technieken worden behandeld in combinatie met wat thuis-oefeningen, maar er zal ook uitleg zijn over tactiek, terminologie en materiaal. Een veelzijdige cursus geschikt voor zowel beginnende als ervaren squashers!

De cursus zal bestaan uit een aantal filmpjes waarin er uitleg gegeven wordt die wekelijks opgestuurd worden. Voor deze cursus is er geen limiet op het aantal inschrijvingen.

Running fundamentals

De cursus running fundamentals zal draaien om jouw eigen hardloop-prestaties. In een wekelijkse meeting worden jouw doelen en vooruitgang besproken. Je zal loop-opdrachten ontvangen om je eigen lopen te verbeteren en tijdens de wekelijkse meeting zullen ervaringen uitgewisseld worden en wordt er specifiek ingegaan op de problemen waar je tegenaan loopt.

Deze cursus zal bestaan uit 4x een online meeting met de docent.

Salsa

In deze cursus komen de grondbeginselen van het salsadansen aan bod en leer je een aantal basisfiguren. Speciale kleding is niet nodig; een beetje enthousiasme en dansplezier is voldoende!

De cursus zal bestaan uit een aantal filmpjes waarin er uitleg gegeven wordt, de filmpjes worden wekelijks opgestuurd. Voor deze cursus is er geen limiet op het aantal inschrijvingen.

Yoga

In deze cursus  leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om een yoga les met vertrouwen te volgen. Je maakt kennis met de basishoudingen en wat de rol is van de ademhaling tijdens yoga. Deze cursus zal je voldoende kennis over je lichaam/houdingen geven en  je zult het vertrouwen krijgen om deel te nemen aan de reguliere lessen.

Deze cursus zal bestaan uit 4x een online meeting met de docent.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.