Terug naar overzicht

Inschrijvingen cursusperiode 3A zijn geopend!

Inschrijvingen cursusperiode 3A zijn geopend!

Schrijf je nu in voor één van onze online cursussen! Ga naar Enrollments in MyACLO en meldt je aan voor bijvoorbeeld een cursus Ballet, CrossFit of Mindfullness.

De voor-inschrijving voor cursusperiode 3A loopt tot en met zondag 7 februari, wanneer je bent ingeloot kan je je plek bevestigen tot en met 10 februari, en de na-inschrijving opent op 11 februari. Cursusperiode 3A loopt van 15 februari tot en met 14 maart. Het volledige cursusaanbod kun je hieronder vinden:

Mindfullness

Mentale fitheid kun je trainen. Dit kun je doen door het ontwikkelen van mindfulness: leven met aandacht. Want als je aandacht hier en nu is, ben je niet meer aan het piekeren over morgen, of gisteren. Dan kan het zo maar zijn dat de problemen die je had ineens in een ander licht komen te staan. De cursus Mindfullness wordt gegeven door Anja Boers van Mindfullness op Maat.

Deze cursus zal bestaan uit 9x een online meeting met de docent. Naast de gezamenlijke lessen oefen je 30 tot 60 minuten per dag met wat je hebt geleerd. Deze cursus loopt gedurende cursusperiode 3A en 3B.

Healthy Food

Bij de cursus Healthy Food leer je in een aantal weken wat precies de goede voeding is voor jou. Je krijgt inzicht in je eigen voedingspatroon en gaat bezig met het optimaliseren hiervan, volledig gericht op hoe jouw leven is ingericht en welke prestaties jij wil bereiken. De cursus wordt gegeven door diëtist Neeke Smit – www.smitjefit.com.

Deze cursus zal bestaan uit 4x een online meeting met de docent.

CrossFit

De cursus crossfit wordt aangeboden door Crossfit Noord. CrossFit is een trainingsmethode die verschillende stijlen samenbrengt in één training namelijk: Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. Tijdens de cursus zullen alle veelvoorkomende bewegingen uit CrossFit je stap voor stap uitgelegd.

Deze cursus zal bestaan uit 4x een online workout met de docent.

Squash basics and theory 

Tijdens deze cursus zal er in gegaan worden op de basisregels van squash en de theorie achter de sport en het spelletje. Er zullen een aantal technieken worden behandeld in combinatie met wat thuis-oefeningen, maar er zal ook uitleg zijn over tactiek, terminologie en materiaal. Een veelzijdige cursus geschikt voor zowel beginnende als ervaren squashers!

De cursus zal bestaan uit een aantal filmpjes waarin er uitleg gegeven wordt die wekelijks opgestuurd worden.

Running fundamentals 

De cursus running fundamentals zal draaien om jouw eigen hardloop-prestaties. In een wekelijkse meeting worden jouw doelen en vooruitgang besproken. Je zal loop-opdrachten ontvangen om je eigen lopen te verbeteren en tijdens de wekelijkse meeting zullen ervaringen uitgewisseld worden en wordt er specifiek ingegaan op de problemen waar je tegenaan loopt.

Deze cursus zal bestaan uit 4x een online meeting met de docent.

Ballet beginners

Tijdens deze cursus Ballet leer je wat er echt nodig is om goed te kunnen dansen. De basisbewegingen van ballet worden behandeld, en er zal ruimte zijn om aan techniek te werken. Je leert je lichaam op correcte wijze te bewegen om de juiste bewegingen uit te kunnen voeren.

Deze cursus zal bestaan uit 9x een online meeting met de docent en loop gedurende cursusperiode 3A en 3B.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.