Terug naar overzicht

KISS 2020: Christmas on the North Pole

KISS 2020: Christmas on the North Pole

Het is weer tijd om je kerstmuts uit de kast te trekken, want het is bijna zo ver: Het Kerst Indoor Sport Spektakel 2020! Een jaarlijks evenement waarbij we alles uit de kast halen om toffe groepslessen en nieuwe workshops te organiseren. Ook dit jaar hebben we ondanks de COVID-19 situatie een breed programma neergezet waarbij je net even op een andere manier kan sporten dan normaal. Dit zijn bestaande lessen, zoals Jumping Fitness, maar ook nieuwe groepslessen en workshops die we voor nu nog even geheim houden. Het thema is a Christmas on the North pole, dus doe je kerstmuts op en kom in het rood of wit!

KISS 2020 zal dit jaar gehouden worden op woensdag 16 december vanaf 16:00 en is toegankelijk voor alle leden van de ACLO. Het programma en de opening van de inschrijvingen wordt in de komende weken bekendgemaakt via de website en onze socials, dus hou deze in de gaten! Wij hebben er zin in! See you there!

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.