Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • Koop je ACLO Card 2017-2018 vanaf 14 augustus 2017!

Koop je ACLO Card 2017-2018 vanaf 14 augustus 2017!

Ben jij van plan om komend collegejaar (weer) bij de ACLO te gaan sporten? Geniet van alle sporten die de ACLO te bieden heeft en sport onbeperkt voor maar €59,95 voor een heel collegejaar! Dit is omgerekend nog geen €5,- per maand! De ACLO Card voor 2017-2018 is vanaf maandag 14 augustus 2017 te koop via de balie of online. Jouw Card is geldig vanaf het moment dat je hem aanschaft.

De ACLO heeft meer te bieden dan andere sportscholen, je kunt namelijk;

  • Groepslessen en open uren volgen zoals zwemmen, bodyfit, yoga en zaalvoetbal.
  • Banen en zalen reserveren om te tennissen, squashen of beachvolleyballen.
  • Cursussen volgen om nieuwe sporten te ontdekken, zoals zweefvliegen, paaldansen of skiën.
  • Lid worden bij een van de 49 studentensportverenigingen zoals hockey, handbal of roeien.

Is fitness meer jouw ding? Fitnessen bij het Sportcentrum of in Power Station (krachttraining) voor slechts €65,- per jaar extra. Dit is omgerekend slechts iets meer dan een tientje per maand!

Word actief bij de ACLO!
Naast studeren en sporten is het ook ontzettend leuk om actief te worden in een commissie of bestuur. Zowel bij de ACLO als bij haar verenigingen zijn hier voldoende mogelijkheden voor. Op die manier ontwikkel je je ook nog eens op persoonlijk en sociaal vlak. Verder is het dé ideale manier om nieuwe mensen te ontmoeten en staat het ook nog eens goed op je CV! Op dit moment is de ACLO op zoek naar leden voor de Galacommissie, het ACLO-Mediateam, de ACLO-Denktank, de Controlecommissie en de Sportcommissie! Kijk hier voor meer informatie.

Hopelijk kunnen we je snel op de ACLO verwelkomen!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.