Terug naar overzicht

Koop je ACLO Card voor maar €59,95!

Je kunt je ACLO Card voor slechts €59,95 aanschaffen bij de balie of online. Met de ACLO Card heb je toegang tot een grote hoeveelheid sporten en daarnaast kun je lid worden bij een vereniging. Er zijn verschillende algemene uren zoals bodyfit, spinning en HIIT, maar ook worden cursussen aangeboden zoals pads workout, floorball en tennis. Voor ieder wat wils!

Met je ACLO Card is het ook mogelijk om in ACLO Station te sporten, de locatie bij het station. Power Station (krachtsport) heeft andere voorwaarden, lees daarvoor de informatie op de volgende pagina: http://www.aclosport.nl/sporten/fitness/

Waarom wachten als je nu kunt beginnen met het vinden van jouw sport? Van powerkiten tot tafeltennis, vind jouw passie nu!

 

Koop je ACLO Card voor maar €59,95!

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.