Terug naar overzicht

Koop je Summer Card nu voor slechts €24,95!

De hele zomer onbeperkt sporten voor maar €24,95!

De zomer komt er weer aan en dit betekent dat je straks weer zeeën van tijd zult hebben. Dagen in bikini aan het strand liggen, een balletje trappen in de zon, of cocktails op terras, het gaat waarschijnlijk allemaal gebeuren. Wees goed voorbereid, bij de ACLO train je voor jouw bikini body of sexy sixpack voor maar €24,95 (ong €6,- per maand) en het mooie is dat je per direct kunt beginnen. Koop vanaf 1 mei je Summer Card online (via MyACLO) of bij de balie. Met de Summer Card kun je onbeperkt sporten tussen 1 mei en 1 september 2018.

Wat is inbegrepen?
Met de Summer Card kun je gebruik maken van alles wat de ACLO te bieden heeft, namelijk:
– Deelnemen aan groepslessen op Zernike en ACLO Station (zoals bodyfit, spinning, yoga en circuittraining);
– Kennismaken met nieuwe sporten tijdens één van de cursussen in de maand juni;
– Met vrienden een zaal, veld of baan reserveren (o.a. tennis, beachvolleybal en squash);
– Om gebruik te kunnen maken van de fitnessruimte betaal je naast de kosten voor je ACLO Card €19,95 extra, dit is een speciaal Summer Fitness tarief!
– Let op! Als je lid wilt worden bij één van onze 49 studentensportverenigingen dien je wel de volledige ACLO Card te kopen (€ 59,95).

Het sportrooster is te vinden op de site. Let op: tijdens de zomermaanden juli en augustus hanteert de ACLO een zomerrooster!

Koop je Summer Card hier!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.