Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • Koop nu je ACLO Summer Card voor slechts €24,95!

Koop nu je ACLO Summer Card voor slechts €24,95!

Fit de zomer door met de ACLO Summer Card voor slechts €24,95!

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt; het is bijna zomer! Voor slechts €24,95 je van 1 mei tot en met 31 augustus gebruik maken van onze faciliteiten!
Je vraagt je waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn na aanschaf van deze kaart (dit is ongeveer €6,- per maand!). Voor het gemak hebben wij ze voor je op een rijtje gezet:
  • Deelname aan de groepslessen bij Zernike (o.a. bodyfit, spinning, yoga en zumba);
  • Deelname aan één van de cursussen in de maand juni (windsurfen, snorkelen/scubadiven & muurklimmen);
  • Reservering van een zaal, baan of veld met vrienden (inclusief tennis, squash & 3×3 basketbal);
  • Tijdens de zomervakantie (juli & augustus) is het mogelijk om gebruik te maken van de fitnessruimte in het Sportcentrum. Indien je tijdens de week in mei & juni gebruik wil maken van de fitnessruimte, is er de mogelijkheid om een Fitness Summer Card te kopen voor €19,95!
Let op! In de maanden juli & augustus is het voorplein van het Sportcentrum buiten gebruik. Het is dan niet mogelijk om gebruik te maken van de beachvolleybalvelden en de padelbaan!
Koop nu je Summer Card via onze website, via de ACLO Sports App of aan de balie van het Sportcentrum!
❗️ Als je lid wil worden van één van onze 51 studentensportverenigingen, moet je een volledige ACLO Card kopen (€ 59,95)❗️
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.