Terug naar overzicht

Koop nu je Second Semester Card!

Koop nu je Second Semester Card!

Op zoek naar manieren om actief te blijven in de lockdown? Of wil je dit kalenderjaar gewoon op een sportieve manier beginnen? Koop dan nu je ACLO Second Semester Card voor slechts €49,95!

Met de Second Semester Card kun je van februari 2021 tot en met augustus 2021 sporten bij de ACLO! Ook gedurende de lockdown kun je bij ons terecht; zo kan je dagelijks mee doen met online groepslessen, je inschrijven voor verschillende online cursussen en kan je samen met een vriend tennissen of padellen. Wanneer de maatregelen het weer toelaten heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de vele fysieke groepslessen, cursussen en open uren. Daarnaast kun je samen met vrienden een sportveld of zaal huren. Ontdek welke 100 verschillende sporten je allemaal kan doen en welke studentensportverenigingen Groningen te bieden heeft. Neem een kijkje op onze sociale media of onze online sportgids voor een sfeerimpressie van de ACLO!

De ACLO Second Semester Card kun je aanschaffen via de website, de My ACLO Sport app of  bij de balie van het Sportcentrum.

Hopelijk tot snel!

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.