Terug naar overzicht

LABOOCA instructeurs opleiding

In samenwerking met de ACLO en het Sportcentrum organiseert LABOOCA op 23 en 24 maart een LABOOCA instructeurs opleiding in Groningen. De cursus is geschikt voor zowel ervaren instructeurs die LABOOCA willen toevoegen aan hun lesprogramma, als voor fanatieke sporters die zich willen ontwikkelen tot instructeur.

LABOOCA mastertrainer en ACLO instructeur Marlon Connor deelt zijn kennis tijdens deze 2-daagse cursus, die gevuld is met muziek, praktijksessies en theorieblokken. Ongeacht je huidige kennis en ervaring zul je tijdens de cursus nieuwe skills opdoen waarvan je als instructeur zult profiteren.

 

Wat leer je?

Bij de LABOOCA instructeurs opleiding ligt de nadruk op twee belangrijke methoden: LATC en KISS. De LATC methode staat voor ‘Legs, Arms, Torso, Combination’. Deze methode leert je je lessen zo in te richten dat de focus tijdens de les verdeeld wordt over de verschillende spiergroepen, zodat je een echte full body work-out aanbiedt die maximale resultaten oplevert. De KISS methode betekent ‘Keep It Safe and Simple’. De combinatie van deze twee methoden maken LABOOCA een ontzettend effectieve, aantrekkelijke work-out!

Tijdens de cursus werk je aan:

  • Het verkrijgen van (meer) basiskennis van trainingsprincipes en toepassing in de praktijk
  • het verbeteren van je teaching skills zoals cueing
  • het opdoen van inspiratie, choreografieën en muziek

 

Na afloop

Na een succesvolle afronding van de 2-daagse training ontvang je een certificaat waarmee je zelfstandig LABOOCA lessen mag aanbieden. Het certificaat is één jaar geldig vanaf de ontvangstdatum. Om het certificaat te verlengen dien je een opfris-cursus te volgen.

Je kunt er ook voor kiezen een LABOOCA membership af te sluiten. Dit membership kost €30 per kwartaal, je ontvangt dan ieder kwartaal muziek en choreografieën (video) met kant en klare lessen. Indien je een membership afsluit, is je LABOOCA certificaat geldig zolang het membership loopt. Indien je je membership opzegt, loopt het certificaat nog één volledig jaar door.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de 2-daagse LABOOCA instructeurs opleiding op 23 en 24 maart aanstaande kan per e-mail naar info@labooca.com. De cursus kost €200 (early bird, dit houdt in dat je betaling op uiterlijk 20 maart dient te zijn bijgeschreven).

De cursus vindt plaats op ACLO Station, Stationsplein 7 te Groningen en duurt twee volledige dagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie: http://labooca.com/en/groningen-netherlands/

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.