Terug naar overzicht

Let’s keep the ball flying

Let’s keep the ball flying

Iedereen heeft achterin de kast wel eens sportspullen liggen die al jaren niet zijn gebruikt en die je ook nooit meer gaat gebruiken. Zorg dat deze spullen nog van waarde zijn, door ze in te leveren en te doneren aan mensen die dit hard nodig hebben! Het project Let’s Keep the Ball flying wil ervoor zorgen dat iedereen een mogelijkheid heeft om te kunnen sporten en onze spullen kunnen daar heel erg goed bij helpen. In het verleden hebben deze spullen ervoor gezorgd dat mensen in Tanzania, Suriname en Nepal ook lekker kunnen sporten!

Vanaf 26 april t/m 31 mei is er de mogelijkheid om (oude) sportspullen in te leveren in de kledingbakken op de ACLO. Alles is welkom, van shirts en schoenen, tot ballen of tassen. Alles zal door de organisatie gereinigd worden, dus maak je daar geen zorgen om. Vanaf juni zal ervoor gezorgd worden dat deze spullen naar de juiste plek gebracht zullen worden en zo kunnen jouw oude sportspullen een heel groot sportplezier voor een ander bieden!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.