Terug naar overzicht

NSK Knotsbal 2017

Knotsbal is een sport die populair is in bepaalde steden van Nederland, zoals in Wageningen. Het wordt gespeeld met een knots,  een stok met een schuimrubberen kop. Hiermee probeer je een balletje tegen een matje te slaan en zo te scoren. Misschien ken je het al als tamponhockey. Knotsbal wordt gespeeld in teams van vier, een wedstrijdje duurt een half uur en wordt gespeeld op 1/3 deel van de zaal.

Het NSK Knotsbal (Nederlands studenten kampioenschap) komt er weer aan! Er zal een hele dag lang intens knotsbal gespeeld worden tegen andere studentensteden om voor eens en altijd te bepalen wie de beste knotsballers van 2017 zijn!

Op zaterdag 4 maart zal het NSK knotsbal plaatsvinden in Wageningen! Het toernooi zal om 13:00 van start gaan en rond 18:00 afgelopen zijn! Je kan je opgeven via deze link. De kosten zijn €7,50 per persoon. Hiervoor krijg je een hele dag knotsplezier en avondeten zit erbij inbegrepen. Nadien zal er een feest zijn om jullie eventuele overwinning te vieren! Dus wil je bewijzen dat jou stad het beste knotsbal speelt van heel Nederland, schrijf je dan nu in!
 
Voor meer informatie kan je altijd mailen naar swu.thymos@wur.nl.
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.