Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • Online informatiemiddag voor Dagelijks en Algemeen Bestuur ACLO

Online informatiemiddag voor Dagelijks en Algemeen Bestuur ACLO

Ben jij nieuwsgierig naar wat het betekent om een bestuursjaar te doen bij de grootste studentensport organisatie van Europa? Twijfel je nog over wat je gaat doen komend studiejaar en heb jij passie voor (studenten)sport? ‘Bezoek’ dan onze online infomiddag voor het Dagelijks en Algemeen Bestuur op vrijdag 17 april!

Een bestuursjaar bij de ACLO betekent een enorm leuk en leerzaam jaar. Samen met vijf andere bestuursgenoten ben je verantwoordelijk voor 19.000 sportende studenten, 50 studentensportverenigingen en 100 verschillende sporten. Naast deze hoofdtaak krijg je veel netwerkmogelijkheden. Zo wordt er veel samengewerkt met andere studentenorganisaties in Groningen en de rest van Nederland. Natuurlijk zijn er niet alleen verplichtingen, maar is er ook ruimte om zelf te kiezen welk speerpunt jij oppakt naast je functiespecifieke takenpakket. Waar wil jij bijvoorbeeld aan het eind van jouw bestuursjaar met trots op terugkijken? Tot slot staat een bestuursjaar bij de grootste studentensportorganisatie van Europa natuurlijk fantastisch op je CV!

De online informatiemiddag wordt gegeven via het programma Meet. Tijdens deze online infosessie zal een korte presentatie worden gegeven waarna jij vervolgens al jouw vragen kunt stellen. Zowel het Dagelijks als het Algemeen Bestuur zal hierbij aanwezig zijn om meer informatie te geven over een bestuursjaar bij de ACLO. De link naar de Meet-pagina zal voorafgaand aan de informatiemiddag op onze Facebook pagina gedeeld worden.

Alvast benieuwd naar meer informatie over de ACLO of ervaringen van huidige bestuurders? Lees dan hier de  de informatiebrochures over het Dagelijks en Algemeen Bestuur!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.