Terug naar overzicht

PRAccie en GNSK Bestuur gezocht!

De ACLO is op zoek naar actieve leden!

GNSK Bestuur
Organiseer jij in 2016 het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap? Dit enorme evenement wordt jaarlijks in een andere stad georganiseerd door alleen studenten! Samen met andere studenten werk jij in een parttime bestuursjaar toe naar het GNSK in 2016 in Groningen. Naast deze geweldige ervaring is het een sterke toevoeging aan je C.V. Kijk voor meer informatie in de informatiebrochure.

INFORMATIEBROCHURE GNSK BESTUUR.

PRAccie
De PR- en Activiteitencommissie van de ACLO organiseert jaarlijks meerdere evenementen voor zowel sporters als verenigingsbestuurders. Hiernaast is de PRAccie verantwoordelijk voor de PR van de ACLO. Dit betekent het houden van collegepraatjes, flyeren, voorlichting geven op open dagen en op verschillende momenten studenten enthousiasmeren om te gaan sporten bij de ACLO. Benieuwd naar de ervaringen van de huidige PRAccie? Klik dan hier! Ben jij op zoek naar ervaring met het organiseren van evenementen of ben je nieuwsgierig hoe de promotie en marketing is georganiseerd bij de grootste studentesportorganisatie van Europa? Dan is de PRAccie de commissie voor jou! Kijk voor meer informatie in de informatiebrochure.

INFORMATIEBROCHURE PRACCIE.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.