Protocollen ACLO Sportcentrum Uitbreiding sportaanbod – Heropening fase 2

Terug naar overzicht

Protocollen ACLO Sportcentrum

We gaan weer van start, vanaf maandag 18 mei bieden we buitensport aan op het Sportcentrum! In het kader van de overheidsmaatregelen rondom COVID-19 is het van belang dat onze heropening gefaseerd en gecontroleerd van start zal gaan. Wij zullen dus in eerste instantie met een beperkt sportaanbod gaan beginnen. Dit betekent buitensport met altijd 1,5 meter afstand tussen de sporters.

Om een zo veilig mogelijke opstart te maken is het van belang dat iedere sporter zich houdt aan de gestelde richtlijnen door de overheid. In onze protocollen staan al deze richtlijnen duidelijk verwoord. Lees deze protocollen goed door voordat je bij ons komt sporten.

Protocol Sporter Tennis/Padel

Protocol Sporters Groepslessen

 

Kom alleen naar het Sportcentum voor het moment dat je gereserveerd hebt voor een sportactiviteit. Publiek kunnen we op dit moment nog niet toelaten. Via deze link op onze website kun je je aanmelden voor een groepsles of een reservering maken voor een tennis- of padelbaan. Dit kan vanaf 8 dagen voorafgaand aan een activiteit. Je kunt maximaal één reservering maken; ná je deelname aan een sportactiviteit kun je je opnieuw ergens voor aanmelden.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.