Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de zwemloop!

Op 16 april vanaf 14:30 organiseert Tritanium wederom de Zwemloop. De zwemloop wordt traditioneel gestart in het WAS en er is keuze uit een korte afstand (500 m zwemmen, 5 km hardlopen) en een lange afstand (1000 m zwemmen, 10 km hardlopen). Op deze afstanden wordt gestreden om een mooie beker en geld prijs. Schrijf je je voor 1 april nog in, dan krijg je korting op je deelname! Deelnemen als dynamisch duo is zelfs ook een optie!

Vind je zwemmen voor vissen of liggen je loopbenen nog te verstoffen in de kast? Kom dan helpen als vrijwilliger bij het coördineren op de dag zelf! Omdat we natuurlijk dankbaar zijn voor alle hulp wordt je die dag volledig verzorgd door de wedstrijdcommissie met drankjes en eten. Meld je hiervoor aan via wedcie.tritanium@gmail.com!

Het evenement wacht nog op goedkeuring van de NTB, maar de inschrijving kan binnenkort via deze link: https://mijn.triathlonbond.nl/calendar/events/3226

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.