Terug naar overzicht

Schrijf je nu in voor een groepslesreeks!

Schrijf je nu in voor een groepslesreeks

Vanaf deze week kan je je inschrijven voor nieuwe groepslesreeksen! Het principe is simpel: je schrijft je in voor een groepsles, en volgt deze les voor meerdere weken op een vast moment in de week. Zo kan je in een vaste trainingsgroep toch je favoriete les volgen! Kijk in MyACLO voor alle beschikbare groepslessen. De reeksen lopen van 19 april t/m 30 mei.

Let op! Het is slechts toegestaan om je voor één sportactiviteit in te schrijven. Volg je dus bijvoorbeeld al een andere ACLO-cursus of sport je bij een vereniging? Dan kan je helaas niet meedoen aan de groepslessen. Daarnaast zijn de lessen enkel toegankelijk voor jongeren t/m 26 jaar.

Aanwezigheid

Wanneer je je inschrijft voor een les wordt er verwacht dat je de daaropvolgende weken ook aanwezig bent bij de les. Net zoals bij de reguliere ACLO-cursussen geldt: wanneer je bij minder dan 80% van de lessen aanwezig bent geweest, zal je ACLO-kaart geblokkeerd worden en zal je 10 euro boete moeten betalen.

Heb je corona-gerelateerde klachten, ben je in contact geweest met een positief getest persoon of is er een andere, corona-gerelateerde, reden waardoor je een les moet missen? Blijf dan thuis en neem contact op met het Dagelijks Bestuur van de ACLO door te mailen naar cs@aclosport.nl of te bellen naar 050-363 4641.

Corona maatregelen

Bij het sporten dienen de volgende regels in acht genomen te worden:

  • Jongeren tot en met 26 jaar mogen in vaste trainingsgroepen buiten sporten.
  • Tijdens het sporten hoeven de sporters onderling geen 1,5 meter afstand te houden, buiten het sporten om is dit wel verplicht.
  • Sporters in een trainingsgroep mogen niet aansluiten bij een andere trainingsgroep of wisselen van groep.
  • Sporters vanaf 27 jaar of ouder mogen weer in vaste trainingsgroepen buiten sporten met een maximum van 4 mensen per groep waarbij onderling 1,5 meter afstand gehouden dient te worden, ook tijdens de sportactiviteit. Het is helaas niet toegestaan voor sporters van 27 jaar of ouder om mee te doen met deze lessen.

Zie onze website voor alle informatie over de sportmogelijkheden onder de huidige corona-maatregelen.

Inschrijfprocedure

  • Log in op MyACLO of in de MyACLO Sport App.
  • Ga naar Schedule en dan naar physical grouplessons outdoor
  • Kies een les en schrijf je daarvoor in. Let op! Je mag je maar voor één les inschrijven.
  • Check in MySchedule of het eerste lesmoment daar te zien is. De overige lesmomenten zullen hier later verschijnen.

Vragen?

Heb je vragen over deze lessen? Neem dan contact op met het Dagelijks Bestuur van de ACLO door te mailen naar cs@aclosport.nl of te bellen 050-363 4641.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.