Schrijf je nu in voor de live stream groepslessen!

Terug naar overzicht

Sport van de week: Atletiek!

GSAV Vitalis is dé studentenatletiekvereniging van Groningen. Je kan bij ons terecht voor alle onderdelen binnen de atletieksport, zoals hardlopen en sprinten, maar ook voor de technische onderdelen zoals hoogspringen en kogelstoten ben je bij Vitalis aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je nog nooit aan atletiek hebt gedaan of dat je dat al je hele leven doet, er is voor iedereen een mooie trainingsgroep. Je kan altijd vrijblijvend een keertje mee komen trainen. Naast trainingen heeft Vitalis ook nog heel veel te bieden op sociaal vlak. Denk hierbij aan borrels, verenigingsweekenden, trainingsweekenden, en nog vele andere leuke activiteiten.

Ook doet Vitalis mee aan wedstrijden door heel het land, en organiseren ze zelf ook een aantal wedstrijden in het jaar. Zo is het volgende week woensdag (21 oktober) alweer tijd voor ACLO-Vitalisrun. Hier kan iedereen die wilt aan meedoen, deelname is gratis. Meer informatie en inschrijven voor deze wedstrijd kan via de volgende link. Als je meer informatie wilt over Vitalis, neem dan een kijkje op onze site. 

 

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.