Terug naar overzicht

Sport van de week: floorball!

Sport van de week: floorball

U.C. Face Off is een van de oudste floorballverenigingen van Nederland. Floorball is een snelle en boeiende teamsport en staat ook wel bekend als unihockey. Het is een mix van zaalhockey en ijshockey. De sport is gericht op techniek, er wordt veel gescoord en er is weinig kans op blessures. Het spel is zeer veelzijdig en snel, waardoor het de perfecte sport is om je energie in te steken. Floorball is veilig, goedkoop en makkelijk te leren, en daarom de perfecte sport voor iedereen.

Face Off draait ook om meer dan alleen de sport: we zijn een hele hechte en gezellige vereniging! Naast trainingen organiseren we veel leuke activiteiten, van kanoën tot lasergamen, een jaarlijks ledenweekend en maandelijkse borrels. Na de training zijn wij vaak in de Sportsbar van de ACLO te vinden.

Als je floorball wilt proberen om te zien of het bij je past, mail ons dan op bestuur.faceoff@gmail.com en doe gratis mee met drie van onze reguliere trainingen. We hebben sticks die je kunt lenen, dus je hoeft alleen jezelf en sportkleding mee te nemen!

Een andere leuke optie om ons en de sport te leren kennen is aanstaande zaterdag, 2 oktober, al onze teams hebben thuiswedstrijden in de ACLO HG-hal! Onze damesteams spelen tegen elkaar, dus dat wordt zeker spannend! Hun wedstrijd is om 10:30. Heren 1 speelt om 12:15 en Heren 2 om 14:00. We hopen je daar te zien!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.