Protocollen ACLO Sportcentrum Uitbreiding sportaanbod – Heropening fase 2

Terug naar overzicht

Sport van de week: Floorball!

Sport van de week: Floorball!

Ben je op zoek naar een snelle en leuke teamsport? Dan is floorball de perfecte sport voor jou! Floorball, ook bekend als unihockey, ligt ergens tussen binnen hockey en ijshockey. Het belangrijkste verschil is dat de regels minder stick en lichaamscontact toestaan. De sport is competentiegericht, bevordert het scoren van veel doelpunten en is zo ontworpen dat het blessures beperkt. Het spel is veelzijdig en snel, wat het de perfecte sport maakt om al je energie in te stoppen. Floorball is veilig, goedkoop en makkelijk om te leren. Daarom is het de perfecte sport voor iedereen.

Als je floorball zelf een keer wil spelen om te kijken of het bij je past, doe dan eens mee met de ACLO cursus! Deze cursus is elke vrijdag van 16:00-17:00 en wordt gegeven door een aantal leden van de studenten floorball vereniging: U.C. Face Off. De cursus bestaat uit vijf training, verdeeld over een periode van vijf weken. U.C. Face Off biedt daarnaast de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen. Neem je sportkleren mee (sportbroekje, shirt en binnenschoenen) en leen bij ons een stick om mee te spelen. Neem ondertussen alvast hier een kijkje op onze website voor informatie of de trainingen en onze contactgegevens.

Heb je zin om een snelle en leuke teamsport te doen? Kom dan een keertje spelen bij U.C. Face Off!

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.