Terug naar overzicht

Sport van de Week - Futsal

Zaalvoetbal is nog steeds een beetje het kleine broertje van veldvoetbal. Onterecht vinden wij van Drs. Vijfje, want wij vinden dat zaalvoetbal  sneller, technischer, doelpuntrijker en daardoor spannender en leuker is dan veldvoetbal.  Lijkt het jou leuk om een keer te zaalvoetballen. Ga dan een keertje bij het open uur zaalvoetbal langs. Echt geïnteresseerd in zaalvoetbal? Train dan een keertje mee bij Drs. Vijfje! Voor meer informatie over de wedstrijden en de vereniging, ga naar de site: www.drs.vijfje.nl.

Zin in een zaalvoetbal competie? Je kan je tot 1 november opgeven voor de interne competitie! Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van de Sportcie!

Sport van de Week – Futsal

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.