Terug naar overzicht

Sport van de Week – Golf

In het najaar van 2004 speelde het idee bij zes enthousiast studenten om de golfende Groningse studenten te verenigen. Op 14 februari 2005 was het zo ver, de Groninger Studenten Golf Vereniging (G.S.G.V.) werd opgericht. Zij speelde hiermee in op de wensen van vele studenten in Groningen.

Inmiddels is zij alweer haar twaalfde levensjaar ingegaan en is er een samenwerkingsverband gestart met de R.K.S.V. Albertus Magnus onder de naam Pitch.

Naast dat de vereniging bekend staat als een plek waar je gezellig het golfspel kunt leren, worden er ook lessen aangeboden aan de gevorderde golfers. Verder worden er maandbeker toernooien georganiseerd met aansluitend een borrel in de altijd gezellige binnenstad van Groningen. Als klap op de vuurpijl hebben wij natuurlijk nog ons jaarlijkse grootste toernooi: het G.S.G.V. Open.

Om dit seizoen wederom goed te beginnen organiseert de GSGV op donderdag 9 maart van 19:00 tot 20:00 een interesseles waarna een borrel gedronken wordt op een nieuw en gezellig golfseizoen!

Dus heb jij altijd al graag een keer een balletje willen slaan of denk jij er over na om je Clubhandicap (GVB) te behalen meld je dan nu hier aan.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.