Terug naar overzicht

Sport van de week: korfbal!

Sport van de week: korfbal!

Maak kennis met G.S.K.V. De Parabool: de grootste en hoogst spelende studentenkorfbalvereniging van Nederland! We zijn een sportieve en studentikoze vereniging, waar je je nooit hoeft te vervelen!

Bij De Parabool kun je op sportief gebied op veel manieren meedraaien. Zo hebben wij maar liefst zes teams die wekelijks competitie spelen. Ook is er inmiddels een flinke groep trainingsleden die twee keer per week trainen. Zo kun je je korfbalskills op peil houden, terwijl je bijvoorbeeld wedstrijden speelt bij je thuis vereniging, herstellende bent van een blessure of gewoon graag naast je studie wekelijks nog eens een balletje wilt gooien.

Zoek je naast het sporten ook gezelligheid? Dan is De Parabool de perfecte vereniging voor jou! Na de trainingen en wedstrijden is er altijd wel iets te beleven, maar ook daarbuiten worden genoeg activiteiten en borrels georganiseerd.

Een actief lid worden? Ook dat kan bij De Parabool! Er zijn diverse commissies die verantwoordelijk zijn voor uiteenlopende zaken. Zo bezoeken we jaarlijks toernooien, wordt er een liftweekend en andere reisjes georganiseerd en moeten we onszelf natuurlijk goed promoten.

Lijkt het je leuk eens een balletje mee te gooien en denk je de kleur paars ook wel te kunnen gaan waarderen? Mail dan naar secretaris@parabool.com!

Wil je na het zien van onderstaand filmpje nog meer sfeer proeven? Lees dan vooral even de verhalen van onze eigen leden op onze website en check onze socials!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.