Terug naar overzicht

Sport van de week – krachtsport

Sport van de week – krachtsport.

Northside Barbell is de krachtsport vereniging van Groningen. Bij Northside worden de sporten Powerliften en Weightliften gedaan in de ACLO Power Station. Krachtsport is de perfecte sport als ondersteuning voor alle andere sporten. Maar ook past het goed bij mensen die graag een eigen training doen, maar wel onder de mensen willen zijn. Met krachtsport bij Northside Barbell train je dus gezellig samen alleen.

Wist je dat?

  • Wij bij Northside Barbell coaching aanbieden voor zowel Powerliften als Weightliften voor beginnende sporters tot competitieve atleten.
  • Krachtsport een individuele sport is, maar juist heel sociaal is
  • Northside Barbell is niet alleen een sportschool maar ook echt een vereniging met leuke sociale uitjes, gezellige groepsapps en heel veel samenwerking.
  • Er tijdens alle uren in de power station een supervisor van de vereniging aanwezig is om te zorgen dat iedereen veilig sport en hulp kan bieden waar nodig.

Twijfel je nog of de krachtsport iets voor jou is? Dan kan je altijd een gratis try-out aanvragen om een keer mee te trainen in de Power Station. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op onze website www.northsidebarbell.nl of stuur een mailtje naar northsidebarbellgroningen@gmail.com.

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.