Terug naar overzicht

SPORT VAN DE WEEK: Lacrosse!

Op woensdag 26 april en 3 mei organiseren de Gladiators de laatste OPEN TRAININGEN van dit seizoen! Ben je nieuwsgierig naar de sport lacrosse, of heb je al jaren ervaring? Zoals altijd is iedereen welkom! De trainingen beginnen om 8 uur op de hockeyvelden bij de ACLO. Na de training is iedereen natuurlijk welkom in ons clubhuis om wat te drinken of voor een potje beerpong! Je hoeft zelf geen materiaal mee te nemen, want de sticks en andere benodigde gear hebben wij voor je.

De Gladiators is een gezellige, kleine, internationale lacrosse studentenvereniging. We trainen twee keer per week en hebben twee teams.

Maar natuurlijk gaat het bij onze vereniging niet alleen om het sporten; naast het spelen van lacrosse, wordt er vaak geborreld in het clubhuis en zijn er activiteiten zoals het Schierkamp, ons jaarlijkse gala, het lustrum en nog veel meer!

Ben je nieuwsgierig geworden, of weet je al helemaal zeker dat de Gladiators iets is voor jou? Kom dan langs op 26 april of op 3 mei! We hopen velen van jullie dan te zien. Als je vragen hebt kun je ons een mailtje sturen op info@lacrossegroningen.nl, een berichtje sturen op Instagram @lacrossegroningen, of kijken op onze website lacrossegroningen.nl

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.