Terug naar overzicht

Sport van de week – Mixed Martial Arts

MMA staat voor Mixed Martial Arts: Een sport die sterk groeit in populariteit. MMA is een combinatie van elementen uit onder andere Braziliaanse Jiu Jitsu, Worstelen, Kickboksen en Judo. MMA kan een persoon ontzettend veel bieden. Je bouwt een ijzersterke conditie en leert je lichaam efficiënt en doeltreffend te gebruiken in enorm veel uitdagende situaties.

Deltaserat biedt een veilige gezellige leeromgeving om je grenzen op te zoeken en, mocht je dat willen, te verleggen. Ook wordt er veel energie gestoken in sociale activiteiten. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Kom langs bij een training (Dojo/zaal 2 sportcentrum op Zernike) en laat je betoveren door Mixed Martial Arts. Binnen de kortste keren wil je niets anders doen!

Meer informatie op: http://www.deltaserat.com/

Sport van de week – Mixed Martial Arts

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.