Terug naar overzicht

Sport van de week: Onderwater hockey!

Sport van de week: Onderwater hockey!

Een loden puck met een korte stick in de doelbak van de tegenstander schuiven, wie het meeste scoort wint. Maar dan onderwater! Bij ons is het mogelijk. Het onderwaterhockey team van G.B.D Calamari speelt deze uitdagende sport op de bodem van het zwembad. We spelen zelfs in de nationale competitie. Er is een beperkte mogelijkheid tot ademhalen en dus is het een erg intensieve sport. Zodra je vaker traint, is je conditie zo opgebouwd en heb je niet eens meer door dat je onderwater bent. Dan duik je zo naar de bodem en scoor je wellicht wel de mooiste doelpunten.

Lijkt het je leuk deze inspannende teamsport met ons onderwater een keer te proberen? Doe dan mee met de onderwaterhockeytraining op donderdag van 18.00u tot 19.15u. Er zal wat uitleg worden gegeven, techniektraining worden gedaan en vaak eindigen we met het spelen van een klein wedstrijdje. Voor meer informatie, vragen, of een proefles kan je contact opnemen via deze link!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.