Terug naar overzicht

Sport van de week – Padel!

Wij zijn G.S.P.V. De Ramenlappers en sinds 1 april 2019 de 50e vereniging van de ACLO. Wij zijn de eerste echte studentenpadelvereniging van Nederland. Deze vereniging is opgericht door drie studenten met een tennis achtergrond die ontzettend enthousiast zijn geworden van padel. Dit enthousiasme willen wij graag overdragen op zoveel mogelijk andere studenten. We hebben binnen een maand tijd al 65 leden, dus er is al een aardige community ontstaan. Met deze vereniging proberen wij daarom ook iedereen de kans te geven om op zijn of haar niveau padel te spelen, te trainen en wedstrijden te spelen. Daarnaast vinden wij ook het sociale aspect ontzettend belangrijk. Wij streven naar een sociale en open cultuur binnen de vereniging, zodat iedereen elkaar durft te benaderen voor een potje padel.

Wat heeft de vereniging voor jou te bieden?

  • Je kunt trainingen volgen op jouw niveau.
  • Je krijgt korting voor een lidmaatschap bij de NPB waardoor je competities en toernooien kunt spelen.
  • Het leren kennen van meer studenten die deze fantastische sport ook graag beoefenen.
  • Competitie spelen. Zowel in het voorjaar als in het najaar kan je competitie spelen.
  • Andere activiteiten zoals borrels en clinics.

Vanaf het najaar (september en oktober) kan er competitie gespeeld worden op de zaterdag en zondag. Hier moet je je begin augustus al voor inschrijven (datum volgt).

De vereniging heeft dus genoeg te bieden voor elke liefhebber van deze snelgroeiende sport. Geef je daarom snel op en word een echte Ramenlapper! En wie weet staat jouw punt volgend jaar hier ook wel tussen!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.