Terug naar overzicht

Sport van de Week - Pilates

Even lekker zen, volledige concentratie en controle, een rustige ademhaling en je hele lichaam stretchen. Pilates is Sport van de Week en wordt dus even in het zonnetje gezet. Een uur pilates bestaat uit oefeningen voor stabiliteit en lichaamshouding waarbij ademhaling een belangrijke rol speelt. Controle is hèt sleutelwoord bij pilates. Het gaat om coördinatie en stabilisatie van het bekkengebied, wervelkolom en schoudergordel. Een andere belangrijke component binnen pilates is concentratie, de connectie tussen lichaam en geest. Het is de bedoeling dat de deelnemer zich continu bewust is van zijn lichaamshouding. Heb jij zin om het een keer uit te proberen? Ga naar groepsles pilates op het Zernike of in ACLO Station!

Sport van de Week – Pilates

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.