Terug naar overzicht

Sport van de week: roeien!

Sport van de week: roeien!

 

Ga voor GOUD, ga voor GYAS

Sporten en gezelligheid combineren? Het meeste uit je studententijd halen? Word dan lid bij Gyas!

Gyas is de grootste (en leukste) studentenroeivereniging van Nederland en geeft jou de mogelijkheid om op elk wenselijk niveau te sporten. Kom roeien bij Gyas en maak je studententijd onvergetelijk!

Er zijn op Gyas tal van mogelijkheden, waardoor jij je thuis gaat voelen op ons Bootenhuysch. Roeien is een sport waarmee je binnen een paar jaar aan de wereldtop kunt staan. Zo doen er al meer dan 20 jaar structureel Gyanen mee aan de Olympische Spelen en zijn we sterk vertegenwoordigd op de grote internationale toernooien. Ook op minder fanatiek gebied roeit Gyas mee in de top van de studentenbokalen en zijn we altijd aanwezig op de daarbij behorende feesten.

Op Gyas zal je door je roeiploeg vrienden voor het leven krijgen, kan je jezelf ontwikkelen bij één van de vele commissies die Gyas rijk is, en kan je op een leuke manier fit blijven tijdens je studententijd.

Kijkje nemen en de verdere sfeer proeven op Gyas? Kom langs op 14 en 15 maart en wordt lentelid! Neem tot die tijd vooral een kijkje op www.gyas.nl en @gyasgroningen, tot dan!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.