Terug naar overzicht

Sport van de week – Rugby!

Heren!

Terwijl de tassen worden uitgepakt staat het avontuur genaamd ‘Groningen’  op jullie te wachten.

Studeren, feesten en veel humor ligt voor jullie in het verschiet. Echter om ervoor te zorgen dat je niet wegkwijnt onder dozen pizza op de bank is een beetje sporten niet verkeerd. En wat is er nu mooier dan de meest mannelijke sport die er bestaat? Juist, tijd voor wat rugby.

De G.S.R.C. is een studenten rugby club bestaande uit alleen mannen, die twee keer per week traint en meerdere wedstrijden door noord Nederland speelt. Na een goede training sessie sluiten we voornamelijk de donderdagen af op ons clubhuis “the Ascot Manor II” met verscheidene inheemse exotische spellen onder het genot van een heerlijk ijskoud bier.

Speel je rugby en wil je hier graag mee door gaan? Of lijkt het jou nu ook mooi om deze sport eens te gaan uitproberen? Kom dan eens meetrainen! Trainingstijden zijn dinsdagen 18.00-20.00 en donderdagen 20.00-22.00 op Sportpark Corpus den Hoorn (Laan Corpus den Hoorn 100).

Schroom niet om ons te mailen bij vragen (bestuur@gsrc.nl) of check onze Facebook (https://www.facebook.com/rugbystuds/) of de website, www.gsrc.nl

Tot op het veld!

De Groninger Studenten Rugby Club

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.