Terug naar overzicht

SPORT VAN DE WEEK: Schaatsen!

Tjas is dé studentenschaatsvereniging van Groningen. In de winter hebben wij drie trainingsuren waarop jij kan schaatsen onder begeleiding van fanatieke trainers. Naast het schaatsen is er in de winter ook nog de spinning en krachttraining. Alles om zo fit en sterk mogelijk op het ijs te zijn! In de zomer is er droogtraining, wielrennen, skeeleren en krachttraining. Bij deze trainingen wordt de basis gelegd voor het winterseizoen.
Naast het vele sporten is er ook genoeg ruimte voor ontspanning bij Tjas. Zo hebben wij elke donderdag een borrel in onze stamkroeg ‘De Walrus’, organiseren commissies en disputen verschillende activiteiten, gaan we weekendjes weg én hebben wij onze twee buitenlandse reizen. Kortom, genoeg te beleven bij Tjas!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens langskomen bij Tjas? Dat kan. Wij hebben van 21 t/m 24 november een open week. Je kan dan samen met je vrienden, huisgenoten of wie dan ook naar de ijsbaan komen en gratis meetrainen. Als je deze week niet kan, maar wel een keer langs wil komen om te kijken ben je ook van harte welkom! Voor meer informatie over de open week of over Tjas zelf kan je naar onze Instagram @gssvtjas en website gaan: www.tjas.nl. Voor vragen kan je ons altijd mailen op bestuur@tjas.nl.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.