Terug naar overzicht

Sport van de Week – Spinning

Spinning is de ultieme indoor fietstocht op muziek! Een uitdagende, prikkelende en leuke training. Je word uitgedaagd om je grenzen te verleggen, om net even iets verder te gaan dan je dacht dat je zou kunnen. Spinning is een training voor ieder niveau, je kunt je eigen zwaarte bepalen door de weerstand zelf te verhogen of te verlagen. Op opzwepende muziek gaan we er een uur tegenaan, plezier staat bij deze training centraal! De ACLO biedt spinning aan als een open uur. Hierbij geldt: VOL = VOL!

Wist je dat?

  • Spinning is zeker geen vervanger van het wielrennen, het kan wel een aanvulling zijn om je fietsconditie in de wintermaanden bij te houden. Je bent namelijk niet afhankelijk van het weer!
  • Spinning is dan misschien niet de ideale manier om af te vallen, maar het kan door meerdere keren per week gecombineerd met een gezond eetpatroon zeker zoden aan de dijk zetten.
  • Een gemiddelde sporter kan ongeveer 400-600 calorieën verbranden tijdens een work-out van 40 minuten!
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.