Terug naar overzicht

Sport van de week: squash!

Sport van de week: squash!

Squadraat is de grootste en leukste studenten squash vereniging van Nederland! We zijn een toegankelijke vereniging waar iedereen welkom is.

Squadraat biedt verschillende trainingsniveaus voor ervaren mensen tot echte beginners. Het maakt dus niets uit wat je achtergrond is met de sport, want er is voor ieder wat wils.

Gedurende het hele jaar vinden er trainingen en tosses plaats. Deze vinden plaats bij de squashbanen van het sportcentrum. Tijdens onze toss-uren heeft Squadraat de banen tot haar beschikking en kunnen leden vrij spelen tegen andere leden. Er worden dan fanatieke potten gespeeld, maar daarnaast is er vooral veel gezelligheid! Een training vindt één keer per week plaats, maar als je er niet genoeg van kan krijgen, is er ook de mogelijkheid om extra te trainen.

Bij Squadraat krijg je ook de kans om mee te spelen aan de Euregio competitie. Je speelt dan in een team van je eigen niveau tegen andere teams door heel Noord-Nederland.

Wil je niet meteen meedoen met deze competitie maar toch wedstrijden spelen? Gedurende het jaar organiseert onze ToCo verschillende keren toernooien binnen de vereniging!

Zoek je naast het sporten ook gezelligheid? Dan is Squadraat de perfecte vereniging voor jou! Na een toss of training zijn we vaak nog te vinden in de Sportbar. Eén keer per maand vindt onze borrel plaats in onze stamkroeg, Café de Doos. Verder vinden er ook veel andere activiteiten plaats, zoals het legendarische Squadraatweekend, een pubquiz en een gala.

In coronatijd staan we niet stil organiseren we online activiteiten. Zo hebben er dit jaar onder andere een Among Us avond en een online battleship bingo plaatsgevonden! Het leuke aan deze activiteiten is dat er niet per sé een eindtijd aan zit en je ook gezellig kan nazitten met een drankje.

Actief worden bij Squadraat gaat heel gemakkelijk! We hebben verschillende commissies die verantwoordelijk zijn voor onze activiteiten die natuurlijk gevuld moeten worden met leden!

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je een keer meetrainen? Neem dan gerust contact op met onze secretaris via secretaris@squadraat.nl

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.