Terug naar overzicht

Sport van de week – Stijldansen!

Wil jij ook de show kunnen stelen op gala’s en andere feesten? Kom dan dansen bij SSV The Blue Toes, dé studentenstijldansvereniging van Groningen!

Leer de vrolijke jive, de serieuze tango of verdiep je in salsa.

Met rond de 200 leden zijn wij de grootste studentenstijldansvereniging van het noorden. Naast de lessen op vijf verschillende niveaus voor stijldansen en twee niveaus voor salsa hebben wij ook leuke activiteiten: borrels, dansavonden, gala’s, weekendje weg, een eigen interne wedstrijd… Er is genoeg te doen bij SSV The Blue Toes!

Om je alvast kennis te laten maken met onze vereniging en het dansen organiseren wij gezellige borrelavonden mét gratis workshops waar jullie de sfeer kunnen proeven:

Wanneer? Maandag 14 en donderdag 24 januari 2019 om 20.30

Waar? Het Heerenhuis, Spilsluizen 9 Groningen

Heb je het dansvirus te pakken? Op maandag 11 februari start de sprintbeginners stijldansen om 20.30 en op donderdag 14 februari begint de sprintbeginners salsa om 21.00. Beide lessen vinden plaats in de danszaal van het WAS, Zernikeplein 17. De eerste twee lessen zijn gratis proeflessen! Mocht je eerst nog een salsa- of stijldanscursus bij de ACLO willen doen, dan kan dat natuurlijk ook! See you there!

Voor meer informatie kijk op www.bluetoes.nl!

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.