Terug naar overzicht

Sport van de Week Suppen

Sport van de Week, elke week wordt er bij de ACLO een sport in het zonnetje gezet. Dit doen we door middel van foto’s, filmpjes, informatie en interessante weetjes.

De Sport van deze Week is: Suppen

Aloha,

Om kennis te maken met het suppen kun je nu deelnemen aan de nieuwe ACLO cursus Suppen georganiseerd door Sup Experience.! Daag jezelf uit en Sup een rondje door de prachtige grachten van Groningen. Blijf jij droog?

Suppen is een nog redelijk onbekende watersport in Nederland, maar wordt al veel beoefend in surflanden als Frankrijk, Portugal, Amerika en Australië. Stand Up Paddle is de snelst groeiende watersport wereldwijd. De veelzijdigheid maakt deze watersport toegankelijk voor ieder niveau en iedere leeftijdsgroep.

Dus schrijf je nu snel in voor een ACLO-cursus!

LOCATIE BINNENSTAD GRONINGEN

Tegenover Café Peter Pan
Voor ‘t Voormalig Klein Poortje 10-11
9711 RR Groningen

Sup Experience
info@supexperience.nl
www.supexperience.nl

06-83982056

Sport van de Week Suppen

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.