Terug naar overzicht

Sport van de Week Systema (Mattekloppers)

Sport van de Week, elke week wordt er bij de ACLO een sport in het zonnetje gezet. Dit doen we door middel van foto’s, filmpjes, informatie en interessante weetjes.

De Sport van deze Week is: Systema!

G. S. B. V. de Mattekloppers is een budosportvereniging die vier vechtsporten aanbiedt: Judo, Ju Jitsu, Karate en Systema. Systema, nog niet bij iedereen bekend, is een Russische vechtsport. In plaats van vooraf afgesproken technieken leer je intuïtief vechten. Je leert goed bewegen en aanvoelen wat werkt. Bij Systema ga je actief op zoek naar welke manier van vechten bij jou en de situatie past. Systema bij G. S. B. V. de Mattekloppers is een plek waar je al stoeiend en experimenterend leert hoe je jezelf kunt verdedigen. In de trainingen van Systema is er onder meer aandacht voor worstelen en boksen en wordt er bovendien gewerkt met wapens. Daarnaast leer je je reactie op stressvolle situaties kennen en leer je hier op een goede manier mee omgaan.
Naast de trainingen worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd en is er elke maand een borrel in café The Crown.

Enthousiast geworden? Kom een keer meetrainen of schrijf je in voor de cursus!

Kijk voor meer informatie op www.mattekloppers.nl of mail naar systema@mattekloppers.nl

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.