Terug naar overzicht

Sport van de Week – Triathlon

Is triathlon iets voor jou?

Wanneer je op een feestje vertelt dat je aan triathlons doet, zijn mensen al gauw onder de indruk. Een echte triathleet kun je al snel worden. Soms ontdek je triatlon bij toeval, doordat je aan zowel hardlopen en zwemmen doet en er nooit bij stil hebt gestaan om dat bij  één vereniging te zoeken. Of  je wil een nieuwe uitdaging en zoekt een sport met verschillende aspecten.

Triathlon is altijd een uitdaging. Het is een geweldig gevoel als je een triathlon-wedstrijd uitloopt. De triathlon vereniging bij de ACLO is Tritanium. Er is veel ruimte binnen Tritanium om op recreatieve wijze te trainen, maar Tritanium biedt ook mogelijkheden om de topsporter naar een hoger niveau te brengen.

Kijken en vooral meedoen met de triathlon vereniging Tritanium, kan natuurlijk altijd. Train gewoon eens een tijdje met ze mee en zie of het je bevalt. Stuur voor meer informatie een e- mail naar bestuur@tritanium.nl . Er zijn geen verplichtingen, maar wel veel sport-plezier!

Het is nu ook mogelijk om je in te schrijven voor de cursus zwemloop (periode 3 a+b).

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.