Terug naar overzicht

Sport van de Week TRX

Nieuw bij de ACLO! Sport van de Week, vanaf nu wordt er elke week een sport in het zonnetje gezet. Dit doen we door middel van foto’s, filmpjes, informatie en interessante weetjes. De Sport van deze Week is:

TRX!

De TRX Suspension training is een nieuwe training, die ervoor zorgt dat het hele lichaam getraind wordt.
Met behulp van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht zijn talloze oefeningen mogelijk die het hele lichaam uitdagen en prikkelen. Het voordeel van deze training is dat niet alleen de spieren getraind worden waar het accent op gelegd wordt, maar vooral ook de core (de kern van je lichaam) getraind wordt.

Je traint kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie met één training, die dus als zeer functioneel gezien mag worden.
Hierbij worden niet alleen de oppervlakkige spieren getraind, maar ook de dieper liggende spieren. Deze zorgen juist weer voor een goede stabiliteit.

De ACLO biedt TRX aan als een cursus, hiervoor dien je je in te schrijven. Er zijn 8 cursusperiodes per jaar.

Let op: Naast de cursussen kun je ook vrij reserveren, dit houdt bij TRX in dat je met een geldig sportbewijs met fitnessaantekening een setje voor TRX kan gebruiken om op eigen uren te trainen.

Wist je dat TRX veel voordelen kent?

  • Het hele lichaam is te trainen
  • Je Core is continu actief
  • Traint op kracht, balans, flexibiliteit en Core stabiliteit.
  • Ideaal voor een heel breed publiek
  • Intensiteit is eenvoudig aan te passen
  • Het is een uitdagende manier van trainen

 Aanbod

Dag Tijd
Maandag 15.00 – 16.00 uur
Dinsdag 19.00 – 20.00 uur
Woensdag 15.00 – 16.00 uur
Donderdag 16.00 – 17.00 uur
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.