Terug naar overzicht

SPORT VAN DE WEEK: Volleybal

Groninger Studenten Volleybal Vereniging Donitas is de grootste en hoogst spelende studentenvolleybalvereniging van Nederland. Met 16 damesteams en 11 herenteams, variërend van Topdivisie tot en met Vierde Klasse, is er altijd een team op jouw niveau. Daarnaast zijn er 4 weekdames teams die hun wedstrijden doordeweeks spelen, als je de weekenden liever vrij wilt hebben.

Naast volleyballen kun je bij Donitas ook terecht voor de allermooiste feestjes. Zo is er na (bijna) elke thuisdag een themafeest op de ACLO of in de stad. Bovendien is er elke eerste donderdag van de maand een borrel in ‘t Gat van Groningen. Zelfs als er geen reden is voor een feestje zijn er hier overigens wekelijks (of dagelijks) veel Donitaters te vinden.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd binnen de vereniging. Commissies organiseren bijvoorbeeld vakanties, kerstdiner, Donitas Beach, ledenweekend, het DKV toernooi en ga zo maar door! Er is altijd wel een commissie die bij jou past, daarnaast is het een ideale manier om actief te worden en nieuwe mensen te leren kennen. Dus volop mogelijkheid om meer te doen dan alleen volleyballen! Meer weten? Kijk dan op www.donitas.nl, Instagram: @g.s.v.v.donitas of mail naar info@donitas.nl

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.