Terug naar overzicht

SPORT VAN DE WEEK: Volleybal

Veracles is niet alleen de groenste studenten volleybalvereniging, maar ook verreweg de gezelligste! Of je nu op zoek bent naar een competitieteam op hoog niveau of je nog nooit een volleybal hebt aangeraakt, bij Veracles zit je altijd goed. Met zestien damesteams en acht herenteams van 4e klasse tot en met Topdivisie hebben we altijd wat te bieden voor jou! Tijdens onze thuisspeeldagen nodigen we iedereen uit in de Groene Hel en schreeuwen we op deze zaterdagen alle Veraclessers van vroeg tot laat naar de overwinning. Wil je liever niet in het weekend volleyballen? Ook dan kan je bij Veracles terecht. Wij hebben vier enthousiaste damesteams die doordeweeks trainen op de ACLO en op de woensdagen hun wedstrijden in Ten Boer spelen.

Naast het volleyballen organiseren wij ook veel andere leuke sociale activiteiten. Zo is er iedere laatste dinsdag van de maand een borrel in onze stamkroeg Café de Koffer, worden er themafeesten en leuke uitjes georganiseerd, zoals: wintersport, verenigingsweekend, Running Diner, Veracles Beachtoernooi, Veracles Preseasonstoernooi en nog veel meer!

Kom jij binnenkort langs in de Groene Hel om onze sfeer te proeven? Tot dan!

Voor meer informatie kan je mailen naar tc@veracles.nl.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.