Terug naar overzicht

Sport van de week: volleybal

Sport van de week: volleybal

Ben je geïnteresseerd in volleybal? In Groningen zijn er drie volleybalverenigingen waar je terecht kunt, namelijk @kroton1964, @g.s.v.v._veracles & @g.s.v.v.donitas. Deze week wordt @g.s.v.v.donitas in het zonnetje gezet!

Donitas dé studentenvolleybalvereniging van Groningen 💛💙

Groninger Studenten Volleybal Vereniging Donitas is de grootste en hoogst spelende studentenvolleybalvereniging van Nederland. Met 16 damesteams, 11 herenteams en 4 weekteams is er altijd een team op jouw niveau. Met 365 leden kan het haast niet anders dan dat er mensen tussen zitten met wie jij het goed kan vinden.

Donitas heeft naast volleybal ook een super gezellig verenigingsleven. Verschillende commissies zorgen ervoor dat spelen bij Donitas onvergetelijk wordt met onder andere feesten, gezamenlijke thuisdagen, het ledenweekend, toernooien, vakantie’s en maandelijkse borrels in onze stamkroeg. Kortom: alle ingrediënten die je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd!

Wil jij nou meer weten over de sfeer bij Donitas en wil je een keer meetrainen? Kijk dan op  www.donitas.nl en @g.s.v.v.donitas voor meer informatie.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.