Terug naar overzicht

Sport van de week: wielrennen!

Sport van de week: wielrennen!

Je het snot voor de ogen rijden, geparkeerd staan, fietsen met het hol open, de man met de hamer tegenkomen, het rode vod passeren, een kwak uitdelen, in de bus rijden; als wielrenner kan het je allemaal overkomen.

Eén van de dingen waar de wielersport bekend om staat, is haar prachtige jargon, zoals je hierboven leest. We begrijpen dat je precies wilt weten wat bovenstaande uitdrukkingen betekenen. Echter, wij vinden dat we je dit het beste kunnen vertellen tijdens de Welkomstcursus van de enige studentenwielervereniging van Groningen: G.S.W.V. Tandje Hoger!

Deze Welkomstcursus is dé ideale manier om beter kennis te maken met wielrennen en met Tandje Hoger. Of je nou nog maar net een racefiets hebt, of een ervaren (wedstrijd)wielrenner bent die graag bepaalde kneepjes van het vak bij wilt leren: de Welkomstcursus is voor jou onmisbaar! De cursus bestaat uit 4 trainingen, een toertocht en een aantal sociale activiteiten. De fietsgerelateerde activiteiten vinden plaats in verschillende niveaugroepen.

Voor meer informatie en voor de aanmelding verwijzen we je naar de website!

Ook is op onze website veel informatie te vinden over onze vereniging.

 

Wij geven er nog even een snok aan en hopen je te zien tijdens de Welkomstcursus!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.