Let op: reservering is verplicht voor alle sportactiviteiten

Terug naar overzicht

Sport van de week – Wielrennen

Sport van de week – Wielrennen

Wil jij stad en ommeland al wielrennend verkennen? En doe jij dat liever samen met anderen? Dan is GSWV Tandje Hoger de sportieve én gezellige studentensportvereniging voor jou! Er wordt twee keer per week samen getraind. In de zomer is dat natuurlijk buiten, in de winter doen we aan spinnen en krachttraining. Daarnaast is er een maandelijkse toertocht door de provincie met koffie en appelgebak. Tijdens de trainingen wordt er in verschillende groepjes op eigen niveau getraind. Iedereen kan bij ons terecht, van echte toerder tot fanatieke wedstrijdrenner.

In de Pintelier wordt twee keer per maand geborreld. Ook wordt elk jaar een reis naar Spanje georganiseerd en vinden er meerdere weekenden in binnen- en buitenland plaats.

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de beginnerscursus welke van start zal gaan in september of kom een keer vrijblijvend meetrainen om de sfeer te proeven. Wil je meer weten over de vereniging kijk dan op onze site www.tandjehoger.com.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.