Terug naar overzicht

Sport van de week – Wielrennen!

Houd jij ook van fietsen en gezelligheid, en vooral gecombineerd? Groningen kent dé leukste studenten wielervereniging, G.S.W.V. Tandje Hoger, waar jij lid van kan worden! Twee keer in de week wordt er getraind. Tijdens deze trainingen wordt er veel in groepjes gefietst waardoor het mogelijk is om op je eigen niveau mee te doen. Naast de trainingen wordt er veel op vrijwillige basis met elkaar gefietst. In de Pintelier wordt twee keer per maand geborreld en elk jaar wordt er onder andere een reis naar Spanje georganiseerd.

Vanaf 6 mei hebben we weer een beginnerscursus! Hartstikke leuk voor als je nog nooit op een racefiets hebt gezeten, net bent begonnen of als je gewoon nieuwe mensen wil leren kennen die ook blij worden van kilometers maken op de fiets. In vier maandagavonden leer je de beginselen van het koersen: waaierrijden, bochtenwerk en pelotonrijden. Daarnaast kan je ook gewoon een keer met ons mee trainen om de sfeer te proeven. Heb je nog geen eigen fiets dan kan je er een huren voor tijdens de cursus, wel hebben wij een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Je betaalt €26 voor de cursus en daar zit ook het lidmaatschap voor dat seizoen bij in (mei 2019 – december 2019).  

Wil je meer weten over de vereniging kijk dan even op onze site of stuur ons een mail.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.