Terug naar overzicht

Sport van de week: windsurfen!

Sport van de week: windsurfen!

Aloha!
Hard op het water planeren of lekker in het zonnetje dobberen? Klinkt goed niet? Dan is windsurfen misschien wel wat voor jou! SurfAce heeft nu een lente lidmaatschap waar je voor een kleine contributie (€40) kennis kan maken met windsurfen. In het lidmaatschap kun je je inschrijven voor 5 gratis lessen op het Hoornsemeer, de BeginCie zal je hier de beginselen van het windsurfen leren. Daarnaast hebben we 2 gruwelijke bussen die je naar beste spots in het binnen en buitenland brengen. Voor de gevorderden surfers worden er door de CliCo dikke clinics door professionals georganiseerd die je (meestal) ook gratis kunt volgen! Geen eigen materiaal? Geen probleem! Als lid mag je altijd gratis gebruik maken van ons materiaal voor beginnende en gevorderden surfers! Heb je wel je eigen materiaal? Dit kun je voor een klein bedrag in onze mooie stalling zetten.
Naast windsurfen organiseert SurfAce een heleboel activiteiten zoals een introkamp, dikke feesten, de schultispelen, een wintersport en surf trips naar het buitenland (bijv. Denemarken, Frankrijk of Spanje). Daarnaast is er ook elke dinsdag avond een borrel bij de TOTT Groningen.
SurfAce heeft ook een heleboel commissies: de IntroCie neemt je mee in de introtijd en beantwoordt al je vragen, de BeginCie leert je alles wat je wil over windsurfen, de AcCie organiseert mooie activiteiten en de EscalaCie laat alle feesten escaleren. Daarnaast kun je nog bij de CroCo, WebCie, RedacCie, CliCo, MatCie, SkiCie en of de BusCie. Klinkt mooi toch? Voor maar €40 kun je gruwelijk surfen en bier drinken van april tot september. Daarna kun je regulier lid worden voor maar €95 per jaar. Dussss check onze site en instagram en word lid! Tot op het water!
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.