Terug naar overzicht

Sport van de week – Zeilen

Sport van de week: Zeilen!

In je studententijd blijven zeilen of leren zeilen? En daarnaast veel gezelligheid? Dan is G.S.Z. Mayday dé vereniging voor jou! Wij zijn een unieke vereniging met een eigen varende sociëteit waarop elke dinsdag en donderdag goed geborreld wordt. Ons schip, de Nicolaas Mulerius, vaart daarnaast nog zo’n 180 dagen per jaar tijdens opleidingsmomenten, wedstrijden en chill-weken. Naast de klipper, heeft Mayday zeven valken, die liggen aan het Paterwoldsemeer. Hierop kun je leren zeilen en de officiële CWO-diploma’s halen. Ook kun je deze huren om lekker een dagje te zeilen. En niet te vergeten, hebben een fanatiek skûtsjeteam dat onder andere het IFKS meezeilt! Kijk op onze website voor meer informatie: https://www.gszmayday.nl/

 

Sport van de week – Zeilen

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.