Terug naar overzicht

SPORT VAN DE WEEK: Zeilen!

Mayday is dé vereniging waar zeilen en borrelen samenkomen. Ben je een zeilinstructeur? Of heb je helemaal geen ervaring op het water? Iedereen is welkom aan boord bij Mayday!

We hebben verschillende zeildisciplines. We hebben onze klipper, de Nicolaas Mulerius, afgekort de ‘Nico’. We hebben 7 valken aan het Paterswoldsemeer, waar wedstrijden mee worden gevaren en waar Maydayers andere Maydayers leren zeilen. We hebben tegenwoordig ook twee catamarans die over het Lauwersmeer razen en we hebben ook een zwaardboot!

Wij zijn niet alleen een sportvereniging, want er wordt bij ons ook voldoende geborreld. Dat doen we aan boord van de Nico! Wat is er nou mooier dan bier drinken aan boord van een schip dat een paar dagen eerder de Waddenzee nog is overgestoken? Mayday heeft verschillende verbanden. Denk hierbij aan disputen, zeil teams, commissies en ploegjes. Met twee borrels per week op de Nico, feesten van de DJ-commissie en voldoende zeilactiviteiten is je weekplanning altijd goed gevuld.

Lijkt dit je nou allemaal wel wat? Kom dan gerust een keer langs! In maart kun je lid worden van G.S.Z. Mayday.  Meld je aan via de website en maak deze ongekende ervaring tijdens je studententijd mee. Welkom aan boord!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.