Terug naar overzicht

Sport van de week – Zeilen!

Wil jij in je studententijd blijven zeilen of leren zeilen? Dan is Mayday de vereniging voor jou!

Wij zijn een unieke vereniging met een varende sociëteit, waarop elke dinsdag en donderdag goed geborreld wordt. Naast onze boot, de Nicolaas Mulerius die zo’n 180 dagen per jaar vaart, hebben wij ook 7 valken aan het Paterswoldsemeer liggen. Ook heeft Mayday een fanatiek skûtsjeteam!

In het eerste jaar vorm je een ploeg, waarmee je elke donderdag samen kunt eten en naar de borrel en activiteiten kunt gaan. Ook is het mogelijk om bij een dispuut te gaan. Daarnaast zijn er zeilteams die ook veel samen eten en zeilen. De Maydayagenda bestaat niet alleen uit zeilactiviteiten, maar er worden ook andere activiteteiten georganiseerd. Zo zetten commissies zich elk jaar in voor het gala, de liftwedstrijd, een cantus en nog veel meer!

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.