Terug naar overzicht

Sport van de week: zwemmen!

Sport van de week: zwemmen

G.S.Z.V. De Golfbreker is dé studentenzwemvereniging van Noord Nederland en één van de grootste binnen het studentenzwemmen. Het is een vereniging voor en door studenten. De vereniging balanceert dan ook precies in het midden van sportief en professioneel aan de ene kant en gezellig en open aan de andere kant. Onder leiding van professionele trainers is er de mogelijkheid voor iedereen, van elk niveau, om tot 6 uur per week te trainen in het Willem-Alexander sportcentrum. Of je dus NK’s hebt gezwommen of relatief nieuw bent in de sport, bij ons ben je altijd welkom!

Naast het presteren hebben we maandelijkse borrels en tal van activiteiten die variëren van spellen tot trainingsweekenden en de jaarlijkse buitenlandse reis. Voor nieuwe leden hebben we zelfs extra activiteiten om de andere eerstejaars, de vereniging en het bestuur te leren kennen.

Voor meer informatie of vragen kun je bij ons terecht middels een mail naar bestuur@golfbreker.org of via onze website www.golfbreker.org. Als het je nu al wat lijkt nodigen we je graag uit om naar één van onze trainingen te komen, de eerste drie keer zijn gratis. Hopelijk tot snel in het zwembad!
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.