Terug naar overzicht

Sport van week: volleybal!

Sport van week: volleybal!

Kroton is niet alleen de oudste studenten volleybalvereniging van Groningen, maar ook de gezelligste! Als je een betere speler wilt worden, dan is Kroton the place to be! Als je op zoek bent naar een leuke tijd met een hechte gemeenschap, dan is Kroton the place to be! Als je wilt feesten tot de zon opkomt, dan is Kroton the place to be! 

Onze 13 teams variëren van de 1e tot en met de 4e klasse, dus er zit vast wel een team bij dat bij je past. Met een derde van onze leden die internationaal zijn, zijn we trots op het hoogste internationale percentage van alle studentenvolleybal verenigingen in Groningen. Kom bij ons volleyballen, feesten, mee doen aan activiteiten, en meer! Stuur een mailtje naar tc@kroton.nl en we zien je snel op het veld! 

Sport van week: volleybal!

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.