Terug naar overzicht

Sport v/d Week: Laatste BOM-les ACLO!

Sport van de Week, elke week wordt er bij de ACLO een sport in het zonnetje gezet. Dit doen we door middel van foto’s, filmpjes, informatie en interessante weetjes.

De Sport van deze Week is: De laatste BOM-les bij de ACLO!

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, het fenomeen ‘BOM’ of ‘Bommen’ was jarenlang één van de populairste algemene uren van de ACLO. In de grote Struikhal stonden soms wel 100 meiden (en natuurlijk een aantal dappere heren) te swingen op de muziek. Verschillende conditionele oefeningen afgewisseld met een aantal minuten rondjes lopen door de zaal op de meest actuele hitjes was voor veel meiden een geweldige work-out.

Maar met de komst van andere uren zoals Body Fit, Body Pump en H.I.I.T. worden de BOM-lessen steeds minder druk bezocht en raakt het concept verouderd. Daarom zal aanstaande woensdag 1 juli om 17.00 uur de allerlaatste BOM-les plaatsvinden. Dit wilden we natuurlijk niet zomaar aan jullie voorbij laten gaan.

Vanaf volgend jaar zullen er weer een aantal nieuwe lessen toegevoegd worden in het aanbod van de algemene uren. De vervanging voor BOM wordt namelijk Body Combat! Houd het sportaanbod in de gaten want naast dit uur zijn er nog een aantal nieuwe concepten die we onder andere op de nieuwe binnenstadlocatie naast het station gaan uitproberen, niet getreurd dus!

Altijd een trouwe ‘Bommer’ geweest? Dan verwachten wij jou aanstaande woensdag natuurlijk wel bij het afscheid! Tot dan!

Kijk hier hoe ze in 2008(!) ook al helemaal los gingen tijdens de BOM-lessen op de ACLO:

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.