Terug naar overzicht

Sport v/de Week: Paardrijden

Parafrid is de jongste, grootste en gezelligste paardrijvereniging van Groningen. Wij bieden onze leden wekelijkse dressuurlessen en tweewekelijkse springlessen aan, van beginner tot gevorderd. Parafrid organiseert op zowel maandagavond als dinsdagavond drie lesuren. Van 19u tot 20u krijgen onze gevorderde ruiters les, van 20u tot 21u onze half-gevorderde ruiters en van 21u tot 22u is het de beurt aan onze beginnende ruiters. Op woensdagavond is er nog een lesuur voor (half-) gevorderde ruiters van 21u tot 22u. Via de ACLO kun je bij ons heel goedkoop rijden. Er worden ook genoeg andere activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan verscheidene buitenritten per jaar, maar ook aan diverse clinics. Verder kun je als lid van Parafrid deelnemen aan onderlinge, nationale én internationale wedstrijden. Natuurlijk organiseren wij ook genoeg activiteiten zonder paard. Zo vieren wij elk jaar natuurlijk Sinterklaas en Kerst met de vereniging. Ook spelletjes- en filmavonden, borrels en etentjes passeren regelmatig de revue. En dit jaar gaat helemaal bijzonder worden, want Parafrid viert haar 6e lustrum!

Ben jij nu al helemaal enthousiast geworden en wil je meteen lid worden? Stuur dan even een mailtje naar secretaris@parafrid.nl of kijk op de site www.parafrid.nl

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.