Terug naar overzicht

Sportaanbod in de zomer

Sportaanbod in de zomer

Het is weer bijna zomervakantie en dat betekent dat ons zomerrooster ingaat vanaf maandag 5 juli. Op deze pagina kun je het zomerrooster en openingstijden van de ACLO accommodaties vinden. Ook zullen we gedurende de zomer enkel de zomeractiviteiten aanbieden, hieronder staat een overzicht van de zomeractiviteiten.

Groepslessen

Gedurende de zomer is er een aangepast groepslessenrooster, het actuele rooster kun je op deze pagina of in de MyACLO omgeving (Schedule > grouplesson indoor) vinden.

Vrij reserveren

Ook is het gedurende de zomervakantie mogelijk om velden, banen en zalen vrij te reserveren. Het vrij reserveren gaat via de MyACLO omgeving op de website of via de My ACLO Sports app.

Reserveringen

Voor alle sportactiviteiten dien je vooraf een reservering te maken via MyACLO.

Sportaanbod in de zomer

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.