Terug naar overzicht

Sportbewijscontrole

Beste ACLO-Sportbewijshouders,

Wij willen jullie er graag op wijzen dat het verplicht is om een geaclotiveerde studentenkaart bij je te hebben als je komt sporten bij de ACLO. Dit geldt voor zowel algemene uren, cursussen en vrij sporten. Bij de ingang van het sportcentrum wordt dit gecontroleerd door de sportbewijscontrolecommissie (Cocie).

Voor de sportbewijzen hanteren wij de volgende regels:

  • Heb altijd je collegekaart bij je zodat je kan bewijzen dat je een ACLO-sportbewijs hebt. Dit dien je op elk moment te kunnen bewijzen
  • Heb je je collegekaart niet bij je maar wel een ID kaart of rijbewijs dan betaal je €1,- boete en kan je gewoon sporten.
  • Heb je je collegekaart niet bij je en ook geen andere identificatie dan kan je helaas niet sporten.
  • Sport je wel maar heb je geen ACLO-Sportbewijs dan riskeer je een boete van €20,-.
  • Wordt je pas gescand door de sportbewijscontrolecommissie en doet je pas het niet ga dan langs de balie om dit op te lossen.

Deze regels worden steekproefsgewijs gecontroleerd dus zorg ervoor dat je altijd je collegekaart bij je hebt.

Heb je nog geen ACLO-sportbewijs maar wil je graag een keertje de ACLO uit proberen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de balie.

Twijfel je over de geldigheid van uw ACLO-sportbewijs? Ga dan naar de balie waar het baliepersoneel uw kaart graag voor u controleert.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.